CultinationaL organiseert..  
 

- Singer Songwriting

o.l.v.  Johannes Kapteijn & Una Bergin  17-07 tot 23-07 2022 Plomion, Thiérache Noord Frankrijk   

basisprijs € 650 incl. ontbijt, lunch & diner

Wegens het jaarlijks grote succes organiseert Werkplaats Thiérache Ook deze zomer weer i.s.m. CultinationaL een workshop Singer-Songwriting onder leiding van Una Bergin en Johannes Kapteijn.                          

In een week tijd gaan we aan de slag met alle facetten van het liedjes schrijven.
In gezamenlijke sessies doen we inspiratie op. Je leert hoe je jezelf mooi kan begeleiden, en je krijgt tips en tricks om van een eerste ideetje tot een af liedje te komen. Er is aandacht voor ieder op zijn of haar eigen niveau. De workshopleiders begeleiden je actief, maar bieden ook tijd en ruimte om zelfstandig in een inspirerende omgeving aan eigen repertoire te bouwen.
Je leert om je eigen gevoel in een tekst te leggen en dit op publiek over te brengen, om luisteraars te raken met je teksten en melodieën.
Je eigen liedjes schrijven is een heel persoonlijk proces. Ons doel is dat je gereedschappen krijgt die je het zelfvertrouwen geeft om je eigen liedjes te maken die je (eventueel) met publiek kan delen. Wij zorgen ervoor dat je vol inspiratie naar huis gaat met niet alleen een unieke ervaring maar ook met een reeks nieuwe eigen songs waarmee je het podium op kan!

De cursisten arriveren op zondagavond op onze locatie in Plomion in Noord-Frankrijk. Dan is er gelegenheid om kennis te maken met elkaar, de coaches Johannes en Una en de gastheer en gastvrouw Eric en Jahaga. Dagelijks wordt er door onze fantastische koks Lot en Ted een weldadig ontbijt, lunch en diner bereid, zodat iedereen verder helemaal kan opgaan in het liedjes maken Want daar gaat het om! Elke dag beginnen we met een workshop.In de middag is er tijd om zelfstandig of in groepsverband nieuw werk te maken of bestaande nummers te arrangeren en in te oefenen. We zorgen voor voldoende afzonderlijke ruimtes
waar je zonder afleiding kunt werken. We eindigen de dag met een kampvuursessie op de binnenplaats waar we als groep onze liedjes met elkaar delen. Klik voor een korte impressie van de afsluiting van de cursus met wat publiek. workshop singersongwriting - YouTube

Klik hier voor een korte impressie van vorige jaren.

voor info locatie klik hier  voor inschrijven klik hier 

landschap-koolzaad-300x169
landschap-koolzaad-300x169
Omgeving klein 02
Omgeving klein 02
HetDorp klein1
HetDorp klein1
3 plomion
3 plomion
gastvrouw-heer- en hond
gastvrouw-heer- en hond
jamsessie-avond-1
jamsessie-avond-1
2 improviseren met Jan Kuhne
2 improviseren met Jan Kuhne