CultinationaL organiseert..  
cultinational@gmail.com / +31646116885

TEKEN - & SCHILDERWEEK

vakantieweek met MARLY HENDRICKS
14-07 tot 20-07 2024 te Plomion, Thiérache Noord Frankrijk
basisprijs €  670,- incl. ontbijt, lunch, diner

Hoe krijg je vat op al dat groen, wat moet je met die wirwar aan takken, hoe krijg je dat oneindige uitzicht op een klein papiertje, hoe schilder je fluitenkruid … Kortom, tekenen en/of schilderen op locatie is een bijzondere en zintuigelijke ervaring en biedt genoeg inspiratie!

In deze week leer ik je hoe je de ruimtelijkheid kunt weergeven, hoe je diepte creëert of hoe je juist iets plat kunt maken, hoe je keuzes maakt, welke technieken je het beste kunt gebruiken voor datgene wat je wilt uitdrukken…
De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je wordt zoveel mogelijk individueel begeleid waarbij optimaal rekening gehouden wordt met je persoonlijke interesses, werkwijze en vaardigheden.
En laat je vooral door elkaar inspireren!
De lessen worden voornamelijk in de ochtenduren gegeven, tot aan de lunch, maar het atelier is ook ’s middags en ’s avonds beschikbaar zodat iedereen in zijn/haar eigen tempo kan doorwerken. Aan het eind van de middag is er onder het genot van een glaasje een nabespreking van het gemaakte werk.
Op de vrijdagavond is er een tentoonstelling van de resultaten.

Marly Hendricks is in 1989 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam (tekenen/schilderen).
Sindsdien werkt ze als kunstenaar in Amsterdam en is ze onder andere docent op verschillende academies. Ze heeft jarenlange leservaring.
Voor meer informatie zie haar website : www.marlyhendricks.nl

De basisprijs voor deze cursus is € 670,- , inclusief cursus, ontbijt, lunch & diner. De prijs is exclusief overnachting en vervoer. Bij voldoende belangstelling organiseren wij een carpool. De tarieven voor overnachting vind je HIER .

Inschrijven kan HIER